About

Jonge Nomaden
fiques.jpg

 

Visie

Vele kinderen zijn het  contact met de buitenwereld, natuur, dieren, schoonheid, ravotten, kunst, plezier, liefde, ruimte &  ruime tijd,… verloren. En ook de ruimte om te ontdekken wie ze zijn. In die zoektocht  brengen wij hen terug in de creatieve inspirerende, buitenomgeving, in de natuur en met dieren waar wij hen inspireren, informeren en hen terug leren connecteren met wat voor hen nodig is om optimaal te kunnen ontwikkelen en groeien binnen hun capaciteiten.

 

Zodat zij de daadkracht krijgen om uit te groeien tot sterke, slimme, gezonde, inventieve, veerkrachtige, gepassioneerde, bekwame volwassenen.

Bij Jonge Nomaden wordt  het gedrag, dat als copingmechanisme is beginnen fungeren om externe factoren de baas te kunnen, hergeprogrammeerd in een habitus die aansluit bij de natuurlijke aard van zowel het kind als de ezels.

Ons aanbod:

Reconnect (inspiratietocht voor de ouders) (Eventes)

Reconnectdag (ouder-kind) (Events)

Vakantiekampen (Vakantiekampen & individueel traject )

Individuele trajecten (Vakantiekampen & individueel traject )

Signaleren van beelddenken (Vakantiekampen & individueel traject )

Temperament in kaart (Vakantiekampen & individueel traject )

De collega's

 

Paperdoll & Basibo - Derek - Bugatti - Katrien & Bruno - Engel.

Tijdens de creatieve buitendag kunnen jullie samen met deze toffe kudde aan het werk. Ze zijn een krak in zelfzorg, persoonlijke ruimte aangeven,... en vinden met mensen werken zeer fijn. 

Wil je hen graag ontmoeten

Altijd welkom op een creatieve buitendag.